В Козіївку на тиждень, на неповторні веломаршрути

Категорії
А ви знали, що сьогодні, приїхавши в Козіївку на тиждень, ви зможете щоденно з місцевим гідом гайнути на неповторні веломаршрути, що пролягають через гори, ліси, степи, озера, річки і навіть повз справжні болота, відвідати на двоколісному древні скіфські поселення, маєтки панів, закинуті лісові чи степові хутори, дендропарки та заповідники, художні, краєзнавчі та скоро й музей сучасного мистецтва, залишки древнього дерев’яного монастиря, побачити як хмари народжуються в Козіівських ярках, випробувати ваш голос на співочих терасах.
7 днів незабутніх вражень.
Неповторні веломаршрути Козіївки
PS: окрім цього ми вже домовляємось про реалізацію унікального за своїм масштабом для України веломаршруту: Котельва-Губарівка.
Уявіть що за пару років не тільки велотурист, а й просто мешканець Полкової Микитівки, Козіївки, Каплунівки, Пархомівки зможе на своєму шосейнику чи електровелосипеді дістатися залізничної станції. Там міжіншим ми плануємо організувати паркінг для велосипедів під ключ.
Давайте таким веломаршрутом зробимо доступність наших сел до залізниці реальною і незалежною від «колиж зроблять дорогу»
Чекаємо на вашу підтримку і пропозиції в участі.
( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*